Antena Meniu Search
x

Bărbat din Bucureşti, suspect de COVID-19, dus decedat la Spitalul "Victor Babeş". Soţia acestuia, depistată pozitiv, murise cu o zi înainte

Un bărbat de 79 de ani din Bucureşti, suspect de COVID-19, a fost dus decedat la Spitalul "Victor Babeş", poliţiştii chemaţi de cadrele medicale stabilind că nu este vorba despre o moarte suspectă. Bărbatul avea afecţiuni cronice, iar soţia sa, confirmată cu COVID-19, murise cu o zi înainte, la un alt spital din Capitală, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 22:49

O persoană decedată a fost dusă la Spitalul Victor Babeș. Medicii au chemat imediat poliţia
- Inquam Photos

Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" din Bucureşti au transmis, luni seară, că bărbatul a fost adus cu o maşină, fiind suspect de COVID. "În după-amiaza zilei de luni, 11.10.2021, la poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau în total patru persoane, care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, domiciliat în Bucureşti şi prezentat ca având o stare generală extrem de gravă, suspect COVID-19. În urma examinării clinice, echipa de medici de gardă - un infecţionist şi un specialist ATI - au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital", au precizat aceştia.

Un echipaj de poliţie, chemat de imediat

Ca urmare, conform procedurii, personalul medical a apelat serviciul 112 pentru a anunţa evenimentul, iar în scurt timp acolo a ajuns un echipaj de Poliţie.

"În urma verificării documentelor aduse de cei care însoţeau pacientul, s-a constatat că acesta suferea de multiple afecţiuni neurologice şi cardiovasculare cronice. Soţia sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte la un alt spital din Bucureşti. Pe baza analizei situaţiei de fapt şi a datelor existente, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a stabilit că NU este vorba despre o moarte suspectă, trupul persoanei decedate fiind transportat la Institutul de Medicină Legală", au subliniat reprezentanţii unităţii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bărbat din Bucureşti, suspect de COVID-19, dus decedat la Spitalul "Victor Babeş". Soţia acestuia, depistată pozitiv, murise cu o zi înainte