Antena Meniu Search
x

Video O pisică a furat spectacolul la Modrogan, în timp ce liderii PNL şi PSD urmează să valideze strategia comună pentru alegeri

În timp ce liderii PNL urmează să se întrunească pentru validarea strategiei comune pentru alegeri, chiar înainte de anunţul Coaliţiei din Parlament, la Modrogan, la sediul liberarilor, o pisică a reuşit să fure spectacolul „colegilor” săi bipezi.

de Monica Palade

la 21.02.2024, 13:37

Vezi și

Şi-a făcut intrarea extrem de relaxată, pe poarta principală, semn că este o obişnuită cu protocolul, i-a salutat pe jurnalişti, s-a gudurat şi alintat puţin, aşa cum îi stă bine unei feline cu stil, după care şi-a văzut liniştită de drum.

Deloc preocupată de discuţiile tensionate din ultima vreme ale liberarilor şi nici dacă prinde un loc pe listele comune ale alegerilor, patrupeda era mai îngrijorată de siesta ei care avea să urmeze şi să prindă un loc cald şi plăcut unde să nu fie deranjată.

Ultimele decizii înainte de validarea strategiei comune pentru alegeri

De celalată parte, liderii Coaliţiei s-au adunat la Palatul Victoria, încă de dimineaţă, într-o şedinţă în care au stabilit calendarul alegerilor şi strategia comună pentru campanie. Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a declarat că mai mult de 60% dintre români vor comasarea alegerilor, potrivit unei cercetări sociologice. El a mai adăugat că „lumea s-a săturat de schimbări bruște” și că românii vor o continuitate a guvernării. „Ne-am întâlnit la ora 8.00, am avut o discuție foarte serioasă, aprofundată și am convenit cu toții să mergem în fața partidelor noastre pentru a discuta principiile și un proiect important”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan într-o declarație comună cu Mihai Tudose. „Așteptam o cercetare sociologică despre ce doresc românii și să acționăm în acest sens. Acea cercetare a sosit azi-noapte, mai mult de 60% din români doresc comasarea alegerilor și o majoritate chiar mai mare doresc o continuitate a guvernării, stabilitate, o coerență în guvernare”, a declarat Mihai Tudose.

Ulterior, conducerile celor două partide urmează să se întâlnească la ora 16 în şedinţe separate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O pisică a furat spectacolul la Modrogan, în timp ce liderii PNL şi PSD urmează să valideze strategia comună pentru alegeri