Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O poartă de fotbal i-a strivit mâna unui copil de 12 ani, în curtea şcolii unde învaţă. Incident grav în Alba Iulia

Incident grav în Alba Iulia! O poartă de fotbal i-a strivit mâna unui copil de numai 12 ani, care se bucura de ultimele zile de vacanţă, chiar în curtea şcolii unde este elev. Băiatul a fost transportat la spitalul de urgenţă din Alba Iulia, iar, mai apoi, transferat la Cluj Napoca, unde a fost operat de mai multe ori.

de Alex Prunean

la 06.09.2024 , 17:44

Totul s-a întâmplat în timp ce băiatul de 12 ani, elev al şcolii respective, juca fotbal cu colegii pe terenul de sport. El avea rolul de portar, iar după ce a apărat un şut, de bucurie, s-a prins de bara transversală a porţii. Poarta era însă prinsă superficial în asfalt şi s-a răsturnat peste băiat. Mâna i-a fost prinsă sub greutatea cadrului metalic, iar trei degete i-au fost strivite.

Unul dintre degete i-a fost amputat parţial

Băiatul a fost transportat la spital, iar mai apoi transferat la Cluj-Napoca pe secţia de chirurgie plastică, unde medicii au intervenit chirurgical. Unul dintre degete i-a fost amputat parţial, fiind practic zdrobit de poartă.

Vezi și

Conducerea şcolii Vasile Goldiş din Alba Iulia nu a sesizat poliţia, astfel că oamenii legii s-au autosesizat acum, la o săptămână după incident. Fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Băiatul a fost externat, iar luni poate începe noul an şcolar alături de colegi.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O poartă de fotbal i-a strivit mâna unui copil de 12 ani, în curtea şcolii unde învaţă. Incident grav în Alba Iulia