Antena Meniu Search
x

Video O profesoară din Târgu Jiu a trimis 35 de elevi la consiliere psihologică după ce îi umilea la clasă. Ce a hotărât conducerea şcolii

O profesoară din Gorj a fost concediată din cauza comportamentului abuziv pe care îl avea faţă de elevii săi. Zeci de copii au refuzat să mai intre la ore pentru că dascălul aflat la vârsta pensionării obişnuia să îi înjure şi să-i umilească. Conducerea şcolii a făcut o anchetă. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.11.2023, 13:40

Vezi și

Primele sesizări au ajuns pe biroul conducerii şcolii încă de anul trecut. În ultimele luni s-au mai adăugat şi altele, zeci de au refuzat în cele din urmă să mai intre la orele de istorie, printre ei şi copii care o aveau ca dirigintă pe profesoară.

Profesoara nu mai predă la clasă

Elevii au reclamat abuzurile psihice, s-au plâns că profesoara le vorbea urât şi îi umilea. În primă fază conducerea Colegiului Naţional Spiru Haret din Târgu-Jiu, unde preda profesoara a decis să o suspende pe aceasta de la catedră pentru ca mai apoi să decidă să-i desfacă definitiv contractul de muncă. În paralel cu această anchetă disciplinară şi cei de la DPPC Gorj au demarat o anchetă, psihologii au consiliat 35 de copii din acest liceu, iar în baza concluziilor specialiştilor conducerea unităţii de învăţământ a decis să concedieze profesoara, de altfel aflată la vârsta pensionării.

Ea nu a comentat până acum în vreun fel această decizie, dar nici nu şi-a justificat comportamentul abuziv pe care l-au reclamat copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O profesoară din Târgu Jiu a trimis 35 de elevi la consiliere psihologică după ce îi umilea la clasă. Ce a hotărât conducerea şcolii