Antena Meniu Search
x

O prostituată din Iaşi, în comă după ce a fost bătută de un client, în timp ce dormea. Bărbatul a fost prins după o zi

O prostituată din Iaşi, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită în comă, după ce a fost bătută crunt de un client, în timp ce dormea.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 11:52

O prostituată din Iaşi, în comă după ce a fost bătută de un client, în timp ce dormea. Bărbatul a fost prins după o zi - Shutterstock

Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, în timp ce bărbatul s-a făcut nevăzut. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale femeii.

Incidentul a avut loc, duminică seara, în cartierul Tătăraşi. Oamenii legii au reuşit să dea de urma clientului, după 24 de ore, şi l-au reţinut.

Ce spun poliţiştii

La data de 18 februarie 2024, Secția nr. 4 Poliție Iași a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 de către un tânăr, de 23 de ani, cu privire la faptul că o tânără de 20 de ani se află căzută inconștientă în imobilul din municipiul Iași, unde locuiește cu aceasta.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar împreună cu un echipaj medical au acordat primul ajutor persoanei, ulterior fiind transportată la spital.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O prostituată din Iaşi, în comă după ce a fost bătută de un client, în timp ce dormea. Bărbatul a fost prins după o zi