Antena Meniu Search
x

Foto Fetiță de 3 ani, bătută până la moarte de doi copii de 10 și 12 ani cu care locuia, în timp ce mama ei era la cazinou, în SUA: "Mi se rupe inima de acest copil"

Caz revoltător în SUA. O fetiță de trei ani a fost ucisă în bătaie de doi copii mai mari, în timp ce mama ei era la cazinou cu o prietenă. Copila a ajuns în stare critică la spital însă trupul i-a cedat din cauza rănilor grave. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 15:42

Fetiță de 3 ani, bătută până la moarte de doi copii de 10 și 12 ani cu care locuia, în timp ce mama ei era la cazinou
Fetiță de 3 ani, bătută până la moarte de doi copii de 10 și 12 ani cu care locuia, în timp ce mama ei era la cazinou - East Baton Rouge Sheriff’s Office

Terica Scott, în vârstă de 26 de ani, și Dineshia Yates, în vârstă de 26 de ani, au fost acuzate amândouă pentru moartea micuței Blessings Buckles. Minorii care au bătut-o pe copilă până la moarte au 10 și 12 ani. Amândoi au fost reținuți și sunt acuzați de crimă, potrivit Mirror

Fetița, ucisă în bătaie cât timp mama ei era la cazinou

Pe 12 februarie, autoritățile au primit un apel în jurul orei 15:45 despre o fetiță de trei ani care se află în stare de inconștiență într-un apartament din O'Neal Lane, SUA. Cel care a sunat la urgențe, care s-a identificat drept un copil, le-a spus autorităților că acasă nu se află niciun adult. Polițiștii au ajuns la fața locului chiar când cele două femei au ajuns acasă. Ele le-au spus agenților că au lăsat copiii singuri în casă cât timp au fost să joace la cazinou.

Autoritățile au stabilit ulterior că Terica Scott era mama și mătușa celor doi copii mai mari, în timp ce Dineshia Yates era mama micuței ucise. Blessings a fost resuscitată acasă de personalul medical și transportată de urgență la spital, unde a fost internată în stare critică. Mai târziu, ea a cedat din cauza rănilor sale și a fost declarată moartă pe 14 februarie. Copilul a suferit o sângerare cerebrală care i-a fost fatală.

Femeile le-au spus polițiștilor că își lăsau în mod regulat cei opt copii în casă singuri, fără un adult, în timp ce ele mergeau la jocurile de noroc. Cele două femei, care ambele au antecedente penale, nu sunt rude. De asemenea, Terica Scott a informat poliția că știa că nepotul ei de 12 ani era în mod obișnuit violent cu ceilalți copii, menționând că a bătut-o pe una dintre fiicele ei. Poliția a spus că femeia „a ignorat în mod repetat cererile de ajutor ale copiilor ei”, în timp ce aceștia au fost supuși violenței.

„Mi se rupe inima de acest copil luat prea devreme”, a declarat un oficial al poliției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Fetiță de 3 ani, bătută până la moarte de doi copii de 10 și 12 ani cu care locuia, în timp ce mama ei era la cazinou, în SUA: "Mi se rupe inima de acest copil"