Antena Meniu Search
x

Video O refugiată ucraineancă din Maramureş, violată de un voluntar italian. Bărbatul susţine însă că raportul sexual a fost cu acordul femeii

O refugiată ucraineancă din Maramureș acuză un voluntar italian că a violat-o. Bărbatul are 54 de ani şi este voluntar al organizaţiei religioase care o găzduieşte pe femeie împreună cu copilul ei de 1 an. Tânăra a depus plângere la poliţie, iar oamenii legi au inceput o anchetă.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 18.05.2022, 13:42

Vezi și

Pentru a vedea dacă acuzaţiile aduse de ucraineancă, în vârstă de 34 de ani, sunt reale, anchetatorii au transferat-o pe aceasta, în cursul dimineţii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Aici, specialiştii vor efectua o expertiză medico-legală pentru a vedea dacă într-adevăr femeia a fost violată de către italianul, în vârstă de 54 de ani. 

Violată de un voluntar

Potrivit unor surse, bărbatul care face parte dintr-o organizaţie religioasă ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu femeia, dar că ea şi-a dat acordul. 

La centrul unde a fost cazată femeia din 4 mai, nimeni nu doreşte să facă nicio declaraţie pe subiect pentru că este o anchetă în curs, iar declaraţiile au fost făcute în faţa poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » O refugiată ucraineancă din Maramureş, violată de un voluntar italian. Bărbatul susţine însă că raportul sexual a fost cu acordul femeii