Antena Meniu Search
x

”O să vină războiul, vin ruşii!” Mărturia gălățeanului de 48 de ani care s-a dus la spital cu vesta antiglonț

De teama războiului din Ucraina, unii români recurg la măsuri de protecție extreme. Un gălățean de 48 de ani a mers la spital pentru un consult, cu vesta antiglonț pe el. 

de Adrian Obreja

la 15.02.2022, 17:20

Vezi și

Totul s-a întâmplat luni la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean din Galați acolo unde bărbatul de 48 de ani s-a prezentat și a solicitat un consult medical. Atunci medicii și asistentetele aflate pe tură au observat că pacientul avea pe el o vestă antiglonț.

Normal, l-au întrebat de ce poartă vesta. Acesta le-a zis că se teme de un conflict armat care ar putea începe în Ucraina și a decis să se protejeze astfel. Întrebat de medici de unde are vesta antiglonț, bărbatul l-a spus că a procurat-o de la un club de airsoft din care face și el parte. Într-un final a fost consultat de un medic urolog și a plecat cu rețetă acasă. 

"Toată lumea se crucea când a auzit treaba asta. A venit unul cu vestă antiglonţ pe el. S-a uitat lumea, l-a întrebat: "Măi, ce-i cu chestia asta pe tine?"."Păi, vedeţi, o să vină războiul, vin ruşii, să fiu pregătit, să fiu protejat." Vă daţi seama că toată lumea a fost şocată de ştire. Oricum a fost distractiv, e ştirea distractivă a urgenţei de ieri." a povestit dr. Paul Ichim, medic primar chirurg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ”O să vină războiul, vin ruşii!” Mărturia gălățeanului de 48 de ani care s-a dus la spital cu vesta antiglonț