Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță cu doi copii în mașină, la un pas de tragedie în Otopeni. A retezat o țeavă de gaz, care putea exploda oricând

O clipă de neatenţie putea să se transforme într-o tragedie. O şoferiţă a intrat cu maşina într-o conductă de gaze, în zona aeroportului Henri Coandă. A fost pericol de explozie pentru că ţeava s-a fisurat. Şi traficul a fost blocat pe DN 1 aproape o oră. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 08.05.2022, 20:07

Vezi și

Era puţin după ora prânzului când s-a produs accidentul pe drumul naţional. Femeia s-a izbit cu maşina fix în conducta de gaze. Oamenii din zonă au auzit doar un zgomot puternic. 

Martor: Doar am auzit zgomotul de la presiune şi m-am impacientat, noi nu aveam cum să intervenim, mai ales că aţi văzut că e retezat de sub robinet. 

Cum s-a produs accidentul din Otopeni

Bianca Iacob, reporter Observator: Șoferiţa ar fi vrut să vireze la dreapta, însă ar fi pierdut controlul volanului şi atunci s-ar fi izbit de conducta de gaze. În maşină nu ar fi fost singură, ci ar mai fi avut 2 copii. Alimentarea cu gaze nu a fost întreruptă complet, s-a folosit metoda capac, un dop improvizat. Acum, muncitorii sapă să găsească robinetul ca să poată opri gazele pentru că în atmosferă încă se poate simţi miros de gaz.

Femeia le-a dat explicaţii poliţiştilor. Nu consumase alcool. Până s-a oprit scurgerea de gaze, circulaţia a fost oprită, aşa că s-au format coloane de maşini pe ambele sensuri. Cine trebuia să ajungă la aeroport a renunţat la maşină. În jurul orei 13.30, circulaţia a fost reluată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O șoferiță cu doi copii în mașină, la un pas de tragedie în Otopeni. A retezat o țeavă de gaz, care putea exploda oricând