Antena Meniu Search
x

Video O stradă din Cluj-Napoca s-a transformat în grădină pentru un weekend

O arteră din Cluj-Napoca s-a transformat într-o veritabilă grădină, weekendul acesta. Acolo este organizat un târg de flori şi plante decorative. Vizitatorii primesc şi idei de amenajare a curţilor sau a balcoanelor. Iar în ton cu vremurile, ghivecele sunt realizate din materiale reciclate. 

de Redactia Observator

la 11.06.2022, 08:53

Vezi și

Designerii florari cu experienţă dar şi cultivatorii de flori şi plante aromatice s-au reunit în acest weekend pe strada Potaissa, din Cluj-Napoca. Expozanţii le-au prezentat vizitatorilor flori colorate de sezon, arbuști, cactuși şi plante suculente.

O stradă din Cluj-Napoca s-a transformat în grădină pentru un weekend

Alexandra: Încerc să scot plantele suculente în evidenţă într-un mod inedit, integrându-le în acest gen de aranjament, în vase de sticlă sau în ghivece.

Iar misterul din spatele acestei denumiri a fost desluşit. 

Pe acelaşi subiect

Alexandra: Îşi strâng multă apă în frunzele astea grasute pe care le vezi şi asta înseamnă că nu trebuie să ne facem griji cu udarea.

Nelipsite au fost şi plantele aromatice, care aduc o savoare oricărei băuturi, dar şi cele comestibile. Ideale în grădină, terasă sau balcon. 

Tânără: Cumva insectele polenizatoare din oraş găsesc refugiu în balcoanele care devin un ecosistem.

Cele mai frumoase flori merită cele mai deosebite ghivece sau jardiniere. Vedete au fost însă, plantele carnivore, care pot cu uşurinţă să îi fascineze şi pe cei mai puţin pasionaţi de grădinărit.

Pe lângă flori, cine vine la târg poate primi şi sfaturi pentru a-şi amenaja balconul sau grădina. Târgul de flori din Cluj-Napoca ţine până luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O stradă din Cluj-Napoca s-a transformat în grădină pentru un weekend