Antena Meniu Search
x

O studentă de 20 de ani, găsită moartă într-un apartament din Cluj. Dispariţia Rebecăi plânsă de apropiaţi: "Vei trăi în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat"

O studentă de 20 de ani din Bistriţa a fost găsită fără viaţă într-un apartament din Cluj, unde stătea cu chirie. Rebeca era studentă la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

de Monica Palade

la 01.11.2021, 09:14

Cei care au cunoscut-o sunt în stare de şoc şi plâng moartea tinerei care avea tot viitorul în faţă. Din primele informaţii, tânăra, care suferea de diabet, a fost găsită în stop cardio-respirator, potrivit Bistrițeanul.

“Un suflet din familia Psihopedagogiei si un membru voluntar al echipei BSD s-a ridicat la Cer! Îți mulțumim, Rebeca că am împărtășit vise comune și suntem convinși că vei trăi în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis UBB – Biroul pentru Studenți cu Dizabilități.

„O inimă bună a încetat să mai bată"

Mesajele de condoleanţe au curs pe reţelele de socializare, iar cei care au cunoscut-o pe fata se declară în stare de şoc din cauza dispariţiei sale.

Pe acelaşi subiect

„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri mărețe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii fetei.

„Prea de vreme ai plecat dintre noi Rebeca Condrea nu pot sa cred asa ce va drum lin spre ceruri”, „Dumnezeu să te ierte, suflet bun”, „Rebeca Condrea de ce ..de ce asa.. Ai plecat. pacat ca nu ne-am mai vazut pe coridorul spitalului din Cluj amandoi acceasi boala ..ai fost o fata care era mereu dar mereu cu zambetul pe fata chiar daca in suflet ascundeai o suparare..asa ca ma rog lui Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace..poate acolo iti va fi mai bine”.

„A fost Rebeca Condrea ,o tânără specială și ambițioasă! Va fi o bună profesoară printre îngeri! Rămas bun,draga mea elevă!!!!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Rebeca va fi condusă luni, 1 noiembrie, pe ultimul drum, în comuna Sânmihaiu de Câmpie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O studentă de 20 de ani, găsită moartă într-un apartament din Cluj. Dispariţia Rebecăi plânsă de apropiaţi: "Vei trăi în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat"