Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tamponare uşoară într-o parcare din Vatra Dornei a declanşat un adevărat scenariu de film. Cum au ajuns doi bărbaţi în arest după un incident ce putea fi rezolvat în 5 minute

O simplă tamponare în parcare a declanşat o serie de evenimente ce pot fi uşor transpuse într-un film de scurt metraj. Doi bărbaţi au ajuns într-un final în arestul poliţiei şi cu dosare penale.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 09:16

Un bărbat de 37 de ani din Vatra Dornei, şofer al unei autoutilitare, a lovit uşor o maşină parcată regulamentar. Şoferul păgubit a chemat imediat poliţia, iar oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul. Bărbatul în vârstă de 37 de ani nu a dorit să se pună testelor nici în faţa poliţiştilor şi nici să fie condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. Poliţiştii l-au ridicat şi l-au condus la secţie. Acolo, poliţiştii au descoperit că acesta nici măcar nu deţinea un permis de conducere.

Nici al doilea bărbat nu ar avea permis

"După efectuarea verificărilor în bazele de date s-a constatat ca şoferul nu deţine nici permis de conducere, astfel încât s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe biologice de sânge. Poliţiştii au dispus reţinerea pe baza de ordonanţa pentru 24 de ore a şoferului de 37 ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava", se arată în comunicatul autorităţilor, potrivit Agerpres.

Şoferul a cărui maşină a fost lovită s-a plâns prietenilor săi, iar unul dintre aceştia a decis să-l răzbune. Astfel, un tânăr de 23 de ani a mers la locuinţa primului şofer, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a dat foc autoutilitarei. "Întrucât din primele verificări s-a concluzionat că focul a fost generat intenţionat prin folosirea unei substanţe inflamabile de aprindere, s-au dispus de îndată măsuri pentru identificarea autorilor. După corelarea datelor obţinute investigativ de poliţişti, în mai puţin de trei ore s-a reuşit identificarea autorului. Astfel, s-a stabilit că proprietarul maşinii tamponate avariate a relatat cele întâmplate către doi prieteni ai săi, unul dintre aceştia deplasându-se în zonă şi incendiind în mod intenţionat autoutilitara care produsese incidentul", se mai arată în comunicatul poliţiei.

Poliţiştii l-au reţinut şi pe tânărul în vârstă de 23 de ani şi fac acum cercetări pentru a stabili dacă acesta, la rândul său, avea un permis valabil. Şi acesta a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tamponare uşoară într-o parcare din Vatra Dornei a declanşat un adevărat scenariu de film. Cum au ajuns doi bărbaţi în arest după un incident ce putea fi rezolvat în 5 minute