Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens, în Cluj. Alte trei persoane au ajuns al spital

Sfârşit tragic pentru o tânără de 21 de ani, care şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, din Cluj-Napoca. Fata a murit, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens, din cauza carosabilului umed.  

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 17:32

La volan se afla un tânăr de 24 de ani, care se deplasa  pe DN1E60, pe raza localității Ciucea, când a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, care se îndrepta spre Oradea, informează reporterul Observator Alex Prunean.

A murit pe loc în urma impactului

În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar si rănirea celuilalt conducător auto și a altor doua pasagere din autoturismul acestuia. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Potrivit ISU Cşluj, la faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Huedin. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ.

La fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani.

Alte trei persoane, doi bărbați și o minoră de 10 ani, au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Poliția spune că un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1, pe raza localității Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără de 21 de ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens, în Cluj. Alte trei persoane au ajuns al spital