Antena Meniu Search
x

A căzut de la etaj și a rămas agățată în sârmele de rufe. Tânăra din Sibiu s-a certat cu soţul şi a vrut să fugă prin exteriorul balconului

La un pas de tragedie: o tânără de 22 de ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Sibiu şi a rămas agăţată de sârmele de rufe de la etajul 2. 

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 14:48

- IPJ Sibiu

O tânără de 22 de ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuințe din Avrig, județul Sibiu, și a rămas agățată în sârmele de rufe de la etajul 2. Femeia a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD, fiind dusă la UPU Sibiu conștientă cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Femeia ar fi vrut să fugă prin exteriorul balconului, după o ceartă cu soţul ei

Potrivit IPJ Sibiu, "polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soți din orașul Avrig. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare".

Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, femeia fiind salvată și transportată la spital. Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în apartament, potrivit Mediafax.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A căzut de la etaj și a rămas agățată în sârmele de rufe. Tânăra din Sibiu s-a certat cu soţul şi a vrut să fugă prin exteriorul balconului