Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O tânără de 24 de ani s-a luat la ceartă cu şoferul unui microbuz pe A1. Ce au descoperit poliţiştii chemaţi să intervină

Caz halucinant pe autostrada A1, Deva-Nădlac. O tânără de 24 de ani, pasageră într-un microbuz, a cerut ajutorul poliţiei, după ce s-a luat la ceartă cu şoferul autovehiculului. 

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 20:20

Oamenii legii au intervenit imediat, au oprit microbuzul pe autostradă şi, când au investigat scandalul, au avut parte de o surpriză. Aceştia au descoperit că femeia avea în bagaje substanţe despre care se bănuieşte că ar fi droguri. Surse spun că şi şoferul ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise. 

În plus, acesta nu deţinea nici licenţă pentru transport de persoane. În urma descoperirilor făcute, poliţiştii l-au amendat de bărbatul de 44 de ani cu 10.000 de lei, i-au retras plăcuţele şi certificatul de înmatriculare şi au suspendat dreptul de utilizare a microbuzului pentru 6 luni.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O tânără de 24 de ani s-a luat la ceartă cu şoferul unui microbuz pe A1. Ce au descoperit poliţiştii chemaţi să intervină