Antena Meniu Search
x

Unei tinere din Botoşani i-a explodat un implant mamar în maşină. Şoferul a frânat brusc şi s-a lovit în zona pieptului

O tânără în vârstă de 26 de ani din Botoşani a ajuns la Urgențe, dintr-un motiv mai puţin obişnuit. Acuza dureri puternice la un sân, iar medicilor le-ar fi spus că a simţit cum pur şi simplu implantul mamar pe care şi-l pusese de curând la o clinică din Bucureşti a explodat. 

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 13:29

Vezi și

Tânăra le-ar fi spus cadrelor medicale că totul s-a întâmplat în timp ce era pasageră într-o maşină. La un moment dat, şoferul a fost nevoit să frâneze brusc, iar aceasta s-a lovit în zona pieptului. Totodată, femeia le-ar fi spus medicilor că nu purta centura de siguranţă pentru că a avut recent o intervenţie de implant mamar.

Tânăra a ajuns la Urgenţe, acuzând dureri în urma loviturii. A fost supusă mai multor investigaţii medicale, i s-a făcut incusiv un RMN care a evidenţiat faptul că implantul a fost deteriorat. 

A primit tratament, starea sa era bună, iar leziunea produsă nu ar fi prezentat un pericol minent pentru sănătate. Tânăra a primit recomandarea să meargă la un consult de specialitate, la clinic estetică unde a făcut operaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Unei tinere din Botoşani i-a explodat un implant mamar în maşină. Şoferul a frânat brusc şi s-a lovit în zona pieptului