Antena Meniu Search
x

O tânără din Maramureş şi-a salvat mama de la o bătaie cruntă. A sunat disperată la 112 să anunţe că tatăl ei este beat şi agresiv

A meritat să dea dovadă de curaj! O tânără din Maramureș a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a opri o agresiune între părinții ei. Potrivit Poliției Maramureș, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către o tânără, cu privire la faptul că tatăl său o bate pe mama sa.

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 14:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Deplasați la fața locului, oamenii legii au identificat victima ca fiind o femeie de 48 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 59 de ani. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic și a amenințat-o pe femeie.

Deoarece era foarte agitat, tatăl a fost transportat de un echipaj S.A.J. Maramureș la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie, în vederea internării. Polițiștii au deschis dosar penal de violență în familie și amenințare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O tânără din Maramureş şi-a salvat mama de la o bătaie cruntă. A sunat disperată la 112 să anunţe că tatăl ei este beat şi agresiv