Antena Meniu Search
x

O tânără din Maramureş şi-a salvat mama de la o bătaie cruntă. A sunat disperată la 112 să anunţe că tatăl ei este beat şi agresiv

A meritat să dea dovadă de curaj! O tânără din Maramureș a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a opri o agresiune între părinții ei. Potrivit Poliției Maramureș, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către o tânără, cu privire la faptul că tatăl său o bate pe mama sa.

De Redactia Observator la 27.11.2022, 14:12
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Deplasați la fața locului, oamenii legii au identificat victima ca fiind o femeie de 48 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 59 de ani. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic și a amenințat-o pe femeie.

Deoarece era foarte agitat, tatăl a fost transportat de un echipaj S.A.J. Maramureș la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie, în vederea internării. Polițiștii au deschis dosar penal de violență în familie și amenințare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O tânără din Maramureş şi-a salvat mama de la o bătaie cruntă. A sunat disperată la 112 să anunţe că tatăl ei este beat şi agresiv