Antena Meniu Search
x

Gravidă din Fântânele, transportată la spital cu piciorul rupt. Femeia a născut o fetiţă, după ce a fost operată de urgenţă

O tânără a născut în noaptea de miercuri spre joi la spitalul “Sfântul Spiridon“ din Iaşi, în Unitatea de Primiri Urgenţe, unde fusese adusă cu o fractură în urma unei căderi accidentale.  

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 13:49

Vezi și

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, originară din localitatea ieşeană Fântânele, a fost adusă cu ambulanţa în UPU la spitalul “Sfântul Spiridon“ având o fractură de femur stâng în urma unei căderi accidentale în grădina locuinţei. Femeia se afla în a 40-a săptămână de sarcină.

O echipă formată din medici anestezist, ortoped, ginecolog şi neonatolog de la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi s-a deplasat în cursul nopţii la spitalul “Sfântul Spiridon“ pentru efectuarea operaţiei de cezariană.

Tânăra a născut o fetiţă de 3,3 kilograme, aceasta din urmă fiind transportată ulterior la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi. Mama a rămas internată în secţia de ortopedie a spitalului “Sfântul Spiridon“.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Gravidă din Fântânele, transportată la spital cu piciorul rupt. Femeia a născut o fetiţă, după ce a fost operată de urgenţă