Antena Meniu Search
x

Video O tânără mămică din Constanța s-a sinucis după ce a născut. S-a aruncat în gol de la etajul 3 al Spitalului din Medgidia

Gest extrem al unei mame din Constanţa. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. Femeia de 34 de ani născuse în urmă cu trei zile. Nu şi-a dorit copilul, iar după ce i-a dat viaţă, a intrat în depresie. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:23

Vezi și

Aseară, imediat după ce a fost consultată de medici, a luat o decizie şocantă.

Tragedie la Spitalul din Medgidia. O mămică s-a aruncat în gol de la etajul 3

Când s-a trezit singură, a deschis fereastra salonului şi s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului din Medgidia. Medicii au încercat minute în şir să o resusciteze în faţa spitalului, însă leziunile pe care le suferise erau prea severe.

Dorel Oprea, director spital Medgidia: A semnat un protocol cu asistenta socială, în prezenţa Poliţiei, că renunţă la copil. Asta s-a întâmplat la prânz. A fost respectat şi protocolul, a venit şi poliţistul şi Asistenţa Socială din Primărie, în prezenţa directorului medical, a mea, s-a semnat un protocol. Apoi, ce s-a întâmplat numai ea ştie.

Procurorii și polițiștii care au demarat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O tânără mămică din Constanța s-a sinucis după ce a născut. S-a aruncat în gol de la etajul 3 al Spitalului din Medgidia