Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni evacuați din Universitatea de Petrol și Gaze, după ce au simțit că amețesc

Doi tineri au ajuns la spital, încă zece au avut nevoie de ajutorul medicilor, iar alţi 38 de oameni au fost evacuaţi în această dimineaţă din clădirea Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti!

Vezi și

Doi tineri au ajuns la spital, încă zece au avut nevoie de ajutorul medicilor, iar alţi 38 de oameni au fost evacuaţi în această dimineaţă din clădirea Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti! La faţa locului au sosit medicii de la Urgenţă, o autospecială de transport personal, dar şi un vehicul destinat intervenţiilor în caz de incidente nucleare, biologice, chimice sau radiologice.

Un miros iritant puternic a fost simţit de studenţi şi profesori într-o sală de clasă. Oamenii au simţit că ameţesc aşa că au ieşit din clădire. Mai multe ambulanţe şi echipaje ale pompierilor au sosit la faţa locului. Două persoane au fost transportate la spital cu atacuri de panică iar alte câteva au primit îngrijiri la faţa locului.

Au fost chemaţi în ajutor şi specialişti de la Ciolpani, care vor să afle ce substanţe iritante ia-u scos pe oameni din sălile de clasă şi de unde provin ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de oameni evacuați din Universitatea de Petrol și Gaze, după ce au simțit că amețesc