Antena Meniu Search
x

Anchetă în cazul oaselor şi bucăţilor de haine, găsite într-un zid de un bărbat mutat în casă nouă în Gorj

Descoperire şocantă într-un oraş din Gorj, unde un bărbat care s-a mutat în casă nouă a găsit oase şi rămăşiţe de haine de copil, zidite în baie.

Vezi și

Descoperire şocantă într-un oraş din Gorj, unde un bărbat care s-a mutat în casă nouă a găsit oase şi rămăşiţe de haine de copil, zidite în baie. Îngrozit, a alertat poliţia.

În timpul anchetei, specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală din Gorj au stabilit că ar fi vorba despre oase de păsări şi animale, dar încă nu le-au putut identifica pe toate. O expertiză antropologică a început, pentru a stabili dacă sunt şi oase umane.

În plus, hainele găsite ar fi aparţinut unei fetiţe. Anchetatorii au încercat să-l găsească şi pe fostul proprietar al locuinţei, dar acesta a murit. În paralel, a fost deschis un dosar de cercetare penală. Bărbatul de 37 de ani care cumpărase locuinţa a făcut descoperirea atunci când a început să o renoveze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Anchetă în cazul oaselor şi bucăţilor de haine, găsite într-un zid de un bărbat mutat în casă nouă în Gorj