Antena Meniu Search
x

Video Oaspeţii lui Musk au fost invitaţi la brunch la unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Braşov. VIDEO

Ochii întregii planete sunt aţintiţi spre România! Astăzi are loc la Bran petrecerea de Halloween pentru care Elon Musk a închiriat castelul lui Dracula. Are invitaţi fabuloşi: Angelina Jolie, fondatorii Google şi PayPal, plus mulţi alţi miliardari. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.10.2022, 14:24

Vezi și

Oaspeţii lui Musk au fost invitaţi la brunch la un restaurant celebru din oraş. Totul a început în jurul orei 11.30, iar o parte dintre invitaţi au solicitat meniuri speciale, din care să lipsească alergenii. De asemenea, o parte dintre oaspeţi au luat lecţii de lupte cu săbiile de la membrii unei formaţii de muzică medievală din Timişoara, cei care au întreţinut atmosfera inclusiv la restaurantul din centrul Braşovului. Nu este prima întâlnire din ciclul serbărilor de Halloween. 

Primele imagini cu miliardarii care vor participa la mega-petrecerea de la Castelul Bran

În aşteptarea marii petreceri mostru de Halloween, cei mai bogaţi oameni ai lumii s-au strâns aseară într-un cadru tradiţional, la o stână. În jurul unui foc de tabără, invitaţii au urmărit ''Jocul Urşilor'', obicei specific sărbătorilor de iarnă. 

Chiar şi fani au venit la petrecere, în căutarea lui Elon Musk. 

Pe acelaşi subiect

''După ce am vazut tweetul asta cu pâine caldă, am venit încoace.''

Distracţia vedetelor s-a încheiat cu un foc de artificii. Mulţi dintre invitaţi au venit de ieri, în aşteptarea marii petreceri de la Bran. Iar unii deja au postat pe reţelele de socializare primele impresii despre România. Actrița de origine suedeză Julia Sandstrom a pus pe Instagram, sâmbătă seară, o filmare din elicopter în care se poate vedea Castelul Bran. 

Detalii despre mega-petrecerea organizată la Castelul Bran

Primele informaţii despre petrecerea bogaţilor au apărut în mai multe publicaţii online. Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Locaţiile de lux din zona turistică au fost rezervate exclusiv pentru ei. În total, în jur de 300 de miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tech vor petrece Halloweenul la noi.

La eveniment, ar fi primit invitaţie şi Elon Musk, cel mai bogat om al planetei. Miliardarul este recunoscut ca fiind un iubitor al mitologiei vampirilor, dupa o postare pe care a facut-o acum doi ani pe Twitter in care glumea ca el de fapt ar fi un vampir de 3 mii de ani. La petrecere este aşteptată inclusiv Angelina Jolie pentru care Musk ar avea o pasiune de mai mulţi ani.

De întregul circuit secret al oaspeţilor s-a ocupat o firma de pază din Suedia în colaborare cu o companie românească. 20 de bodyguarzi vor asigura măsurile speciale de pazp, iar daca va fi nevoie, numarul lor va fi suplimentat. Invitaţilor VIP li se atribuie nume de cod, pe baza brăţărilor de acces. 

Bogaţii lumii ar fi închiriat toate elicopterele din Bucureşti şi Constanţa pentru a ajunge la Braşov. Unii dintre ei au venit însoţiţi de staff-ul lor, inclusiv chefi şi makeup artişti pentru a-i deghiza la petrecerea de Halloween. Indiferent de preparatele sofisticate din meniu, starurile şi miliardarii lumii ar fi cerut ca din meniu să nu cumva să lipsească tradiţionalul hotdog. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Oaspeţii lui Musk au fost invitaţi la brunch la unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Braşov. VIDEO