Antena Meniu Search
x

Video Elon Musk, Angelina Jolie şi alţi miliardari ai planetei dau o petrecere monstru în România, de Halloween: 300 de invitaţi, aşteptaţi la Castelul Bran

Unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii au venit în România pentru o petrecere monstru de Haloween. Elon Musk, Angelina Jolie şi mulţi alţi miliardari sunt invitaţi în patria lui Dracula, la o petrecere monstru la Castelul Bran. O parte dintre oaspeţi au ajuns deja în România, alţii urmează să ajungă mâine. În total, în jur de 300 de miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tech vor petrece Halloweenul la noi.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.10.2022, 19:21

Vezi și

Discreţi, miliardarii lumi au ajuns pe plaiurile româneşti. În cel mai mare secret, pregătesc o petrecere monstru de Haloween la Castelul Bran. Primele informaţii despre evenimentul incredibil au apărut în mai multe publicaţii online. Apoi au venit fotografiile şi filmuleţele care au confirmat că o parte dintre invitaţi sunt deja în patria lui Dracula. Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns aseară în jurul orei 3 dimineaţa pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Mai multe avioane decât în mod obişnuit au aterizat spre dimineaţă, dar nimeni nu bănuia că ele îi poartă pe cei mai bogaţi oameni ai lumii.

Toate locaţiile de lux din zonă, rezervate. De paza vedetelor se ocupă două firme de securitate: una românească şi una suedeză

Prima noapte au petrecut-o într-un hotel de lux din centrul vechi acolo unde au fost cazaţi în cel mai mare secret. Apoi, invitaţii de vază s-ar fi îndreptat spre Râşnov şi Bran. Ultimul elicopter a decolat in aceasta seara de la Aviatia Civila din Bucuresti spre Brasov. Dar şi mâine sunt aşteptate şi alte zboruri cu ultimii oaspeţi. Toate locaţiile de lux din zona turistică au fost rezervate exclusiv pentru ei. În total, în jur de 300 de miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tech vor petrece Halloweenul la noi.

La eveniment, ar fi primit invitaţie şi Elon Musk, cel mai bogat om al planetei. Miliardarul este recunoscut ca fiind un iubitor al mitologiei vampirilor, dupa o postare pe care a facut-o acum doi ani pe Twitter in care glumea ca el de fapt ar fi un vampir de 3.000 de ani. La petrecere este asteptata inclusiv Angelina Jolie pentru care Musk ar avea o pasiune de mai multi ani. La Castelul Bran e plin de turişti. Şi mulţi se gândesc cu groază şi încântare că vor fi atât de aproape de unii dintre cei mai celebri pământeni.

De întregul circuit secret al oaspeţilor s-a ocupat o firma de pază din Suedia in colaborare cu o companie romaneasca. 20 de bodyguarzi vor asigura masurile speciale de paza, iar daca va fi nevoie, numarul lor va fi suplimentat. Invitatilor VIP li se atribuie nume de cod, pe baza brăţărilor de acces. Bogaţii lumii ar fi închiriat toate elicopterele din Bucureşti şi Constanţa pentru a ajunge la Braşov. Unii dintre ei au venit însoţiţi de staff-ul lor, inclusiv chefi şi makeup artişti pentru a-i deghiza la petrecerea de Halloween. Indiferent de preparatele sofisticate din meniu, starurile şi miliardarii lumii ar fi cerut ca din meniu să nu cumva să lipsească tradiţionalul hotdog. O cină restrânsă ar avea loc în această seară la o stână turistică din Poiana Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Elon Musk, Angelina Jolie şi alţi miliardari ai planetei dau o petrecere monstru în România, de Halloween: 300 de invitaţi, aşteptaţi la Castelul Bran