Antena Meniu Search
x

Observator și Antena 3 au primit 7 medalii

În această dimineață, Observator și Antena 3 au primit 7 medalii în cadrul ceremoniei New York Festivals World’s Best Television & Films 2014!

 „În premieră cu Carmen Avram” a fost laureată cu două Gold World Medal (la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs), pentru materialul „Lungul drum spre casă” şi cu încă două Silver World Medal, pentru materialele „Infernul copiilor uitaţi” (Best Investigative Report), respectiv „România otrăvită”(Environment&Ecology).

Echipa Observator a fost medaliată cu Gold World Medal (la categoria Best News Documentary/Special) şi Silver World Medal (Investigative Report) pentru campania „Copiii nu sunt de vânzare”, dar şi cu Bronze World Medal, pentru campania „Copiii nu sunt invizibili” (Human Interest).

Printre premianții de anul acesta se numără nume importante din industria televiziunii şi a filmului precum CNN, Al Jazeera, Discovery, Deutsche Welle sau HBO,aceștia fiind selectați de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti media din întreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Observator și Antena 3 au primit 7 medalii