Antena Meniu Search
x

Video Ofertele pregătite de hotelieri pentru turiştii aşteptaţi la munte în minivacanţa de Sf. Maria. În Poiana Braşov, aproape toate locurile sunt ocupate

Dacă nu aţi prins loc la mare vă recomandăm să vă îndreptaţi spre munte. Hotelierii sunt pregătiţi şi vă aşteaptă cu pachete promoţionale, dar şi multe surprize. Meniurile sunt gata, iar locuri libere mai sunt doar câteva, şi aici în multe din cele mai căutate stațiunile montane.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 11.08.2023, 08:45

Vezi și

Zilele libere de la jumătatea lunii august sunt cât un adevărat vârf de sezon turistic pentru hotelierii de la munte. În Poiana Braşov aproape toate locurile sunt deja ocupate. "Faţă de anul trecut s-a observat o creştere. Gradul de ocupare este de 90%", a declarat Adriana Cernat, recepţioner. Cele mai multe hoteluri din Poiana Brașov și-au dezvoltat piscine și centre spa dichisite, iar accesul la acestea este inclus în tariful pentru serviciile de cazare.

Peste 2 milioane de români îşi sărbătoresc ziua de nume pe 15 august

"Am pregătit pentru clienţii nostri o reducere de 10% la serviciile de cazare, tarifele pornind de la 1.500 de lei pe seară. În preţul acesta, turiştii au inclus cazare, mic dejun şi acces la piscină interioară, exterioară, sală de sport şi jacuzzi", a declarat Adriana Cernat, recepţioner. Şi meniul este unul rafinat. "Avem aici o pulpă de raţă cu pară poşată şi un piure cu cartof dulce. Scoici Saint Jacques ca şi aperitiv şi ca desert un lavacake cu îngheţată de vanilie", a declarat Sergiu Palade, ospătar.

Poiana Braşov este una din staţiunile care, inclusiv vara, are un farmec aparte şi spun acest lucru nu doar cu gândul la surprizele din hoteluri şi restaurante, ci priviţi, spun acest lucru cu gândul la tot ceea ce este frumos în jurul nostru. Autoritățile au luat deja măsuri pentru ca cele mai aglomerate zone turistice să fie cât se poate de sigure în cele patru zile de minivacaţă. "Avem efective de jandarmerie pe toate traseele montane, pregătite să acţioneze în orice clipă, să vină în sprijinul turiştilor", a declarat Luiza Danilă, purtător de cuvânt IJJ Brașov.

"Aproximativ 900 de poliţişti vor acţiona pe raza întregului judeţ. Practic sunt urmărite toate categoriile de fapte ilegale dar se vor desfăşura şi măsuri preventive", a declarat Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Brașov. Peste 2 milioane de români care poartă numele Maria, Mariana sau Marin îşi sărbătoresc ziua de nume pe 15 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ofertele pregătite de hotelieri pentru turiştii aşteptaţi la munte în minivacanţa de Sf. Maria. În Poiana Braşov, aproape toate locurile sunt ocupate