Antena Meniu Search
x

Online-ul şi-a desemnat favoriţii, în cadrul galei Radar de Media! Vedetele Antena1 au plecat acasă cu multe premii

Apreciată a fost şi emisiunea Neata cu Răzvan şi Dani iar premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină a ajuns tot la o vedetă Antena 1.

Vezi și

Iar emisiunile şi vedetele Antena 1 au plecat acasă cu multe premii. Felul în care se întrec în bucătărie Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu cu preparate tot mai spectaculoase le-a adus juraţilor cele mai multe voturi la categoria lor. Apreciată a fost şi emisiunea Neata cu Răzvan şi Dani iar premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină a ajuns tot la o vedetă Antena 1.

Primii care au urcat pe scenă au fost reprezentanţii show-ului Chefi la Cuţite care a câştigat premiul pentru cea mai bună emisiune TV.  

A fost doar primul dintre premiile primite de Antena 1. Şi secţiunea dedicată celei mai sexi vedete de televiziune a fost adjudecată tot de un coleg de-al nostru. Coprezentatorul emisiunii Prietenii de la 11, Florin Ristei.  

Au urmat Răzvan şi Dani care şi-au adjudecat premiul pentru cel mai bun cuplu de prezentatori dintre vedetele de televiziune. 

Gala s-a încheiat cu o petrecere care a durat până dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Online-ul şi-a desemnat favoriţii, în cadrul galei Radar de Media! Vedetele Antena1 au plecat acasă cu multe premii