Antena Meniu Search
x

Video Opt ani de la infernul din Colectiv, Iadul în care 65 de tineri au murit arși de vii, iar alți zeci au rămas mutilați. Niciun centru pentru marii arşi în România

Au trecut 8 ani de la incendiul devastator din clubul Colectiv, în urma căruia 65 de tineri au murit şi alte zeci au rămas mutilaţi pe viaţă. 

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 07:37

Din cele două dosare penale, doar unul a fost finalizat, în luna mai anul trecut. Cel de-al doilea dosar, privind intervenţia salvatorilor şi tratarea ranitilor este şi acum pe masa Parchetului General. Sunt 8 ani şi niciun centru pentru marii arşi.

Au trecut 8 ani de la incendiul devastator din clubul Colectiv

Trei sunt în planul autorităţilor de tot atâta timp: în Bucureşti, Târgu Mureş şi Timişoara. Doar la Timişoara au început, timid, lucrările în iunie anul acesta. Astăzi, în faţa clubului vor fi expuse fotografiile celor care şi-au pierdut viaţa, iar oamenii sunt aşteptaţi să aprindă lumânări. Începând cu ora 18 se pleacă în marş spre Colectiv din faţa Parchetului General.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Opt ani de la infernul din Colectiv, Iadul în care 65 de tineri au murit arși de vii, iar alți zeci au rămas mutilați. Niciun centru pentru marii arşi în România