Antena Meniu Search
x

Foto Opt copii şi un adult, toxiinfecţie alimentară în Sinaia. Au mâncat la o terasă din centrul oraşului

Intervenţie de urgenţă în Sinaia, după ce opt copii şi un adult ar fi suferit toxiinfecţie alimentară, după ce ar fi mâncat la o terasă din centrul oraşului. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.08.2023, 14:49

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova intervine, marţi, în oraşul Sinaia, pentru acordarea primului ajutor medical unui grup de persoane care acuză stare de rău şi prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară - greţuri, vărsături, ameţeli. Ar fi vorba despre opt copii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi un adult.

Ce spun salvatorii

"Au mâncat dimineaţa La Gigel (în Piaţa oraşului) şi au plecat să viziteze Casa Enescu. Starea de rău s-a declanşat în faţa Vilei Acvila", a arătat Primăria Sinaia.

ISU Prahova a informat anterior că la locul solicitării au fost mobilizate două autospeciale de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe din cadrul SAJ Prahova. "În urma evaluării medicale, victimele vor fi transportate la CPU Sinaia, pentru investigaţii suplimentare", a precizat ISU Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Opt copii şi un adult, toxiinfecţie alimentară în Sinaia. Au mâncat la o terasă din centrul oraşului