Antena Meniu Search
x

Foto Opt răniţi, într-un accident grav în Galaţi. 4 copii şi 4 adulţi, transportaţi la spital după ce o şoferiţă a intrat pe contrasens

Accident grav în localitatea Cuza Vodă din Galaţi. 8 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate după ce două maşini s-au ciocnit frontal marţi după-amiază. Printre victime, 4 copii cu vârste între 1 şi 13 ani.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 18:26

Potrivit IPJ Galaţi, evenimentul rutier s-a produs pe DJ 251, în localitatea Cuza Vodă, după ce o femeie de 34 de ani din Focşani a ajuns cu maşina pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit cu un autoturim condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani.

În urma impactului, 8 persoane - femeia vinovată de producerea accidentului şi patru copii, cu vârste între 1 şi 13 ani, aflaţi în maşina condusă de aceasta, precum şi şoferul celuilalt autoturism şi alţi doi adulţi din maşina condusă de acesta - au fost rănite şi transportate la spital.

În urma cercetării poliţiştilor s-a stabilit că ambele persoane aflate la volanul autoturismelor deţin premise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop ambele rezultate au fost negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Opt răniţi, într-un accident grav în Galaţi. 4 copii şi 4 adulţi, transportaţi la spital după ce o şoferiţă a intrat pe contrasens