Antena Meniu Search
x

Un orădean cunoscut în lumea interlopă a murit la Londra, într-un teribil accident

Un orădean cunoscut în lumea interlopă a murit la Londra, într-un teribil accident. Familia cere acum ajutorul pentru a putea repatria trupul tânărului de 31 de ani.

Un orădean cunoscut în lumea interlopă a murit la Londra, într-un teribil accident. Familia cere acum ajutorul pentru a putea repatria trupul tânărului de 31 de ani.

Sebastian Covăşdan, un tânăr de 31 de ani cunoscut în lumea interlopă din Oradea, a fost victimă a unui accident teribil, după o cursă nebună cu maşina condusă de un prieten din galaţi, scrie Bihoreanul. Şoferul a murit la locul accidentului, în vreme ce Covăşdan a fost dus la spital în comă de gradul 4.

"Familia lui nu are o stare financiară foarte bună şi ai lui au nevoie de bani, ca să poată să meargă să-l aducă acasă. Nu au nevoie de o sumă colosală, deoarece cei de la spital le-au spus că l-au trecut ca şi turist şi nu au nevie de bani pentru repatriere. Au nevoie doar de bani să poata merge, plus alte cheltuieli, la ambasadă. Sora lui are două fetiţe, stau în chirie şi doar soţul lucrează. Sora lui m-a rugat sa ma ocup, dacă pot, ea trebuie să meargă azi în Londra", a transmis o apropiată a familiei, citată de Bihoreanul.

Accidentul s-a produs pe 8 octombrie, iar în urma impactului şoferul, un român din Galaţi, a murit pe loc, iar Covăşdan a fost dus la spital, unde a fost ţinut în viaţă doar de aparate.

Ştefan Sebastian Covăşdan era un personaj cunoscut în Oradea, care s-a făcut remarcat, anul trecut, printr-un scandal public, după a postat pe Facebook, împreună cu un grup de prieteni, un filmuleţ în care apar în timpul unei partide de sex oral în Piaţa Unirii, pe soclul statuii lui Mihai Viteazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un orădean cunoscut în lumea interlopă a murit la Londra, într-un teribil accident