Antena Meniu Search
x

Tânără româncă, arsă de vie şi ucisă de un criminal în serie în Italia. Detaliul care a dus la prinderea asasinului

Un italian de 34 de ani din Savignano, provincia Forlì-Cesena, este acuzat de comiterea a trei crime brutale, între care uciderea, în noaptea de 29 spre 30 august, a unei prostituate românce.

Un italian de 34 de ani din Savignano, provincia Forlì-Cesena, este acuzat de comiterea a trei crime brutale, între care uciderea, în noaptea de 29 spre 30 august, a unei prostituate românce.

Tânăra româncă a fost asasinată, arsă de vie la Modena, în Emilia-Romagna, rămăşiţele carbonizate ale fetei fiind găsite între trei caucicuri, aruncate în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Macabra descoperire a fost făcută în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Pe acelaşi subiect

Odată cu descoperirea cadavrului, în 30 septembrie, carabinierii şi un grup de magistraţi de la Procuratura Publică din Modena au demarat o amplă investigaţie în urma căreia a fost identificat presupusul ucigaş al tinerei fete.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, un italian din Savignano, provincia Forlì-Cesena.

Italianul a ajuns în închisoare în 6 septembrie, după ce a încercat să răpească o tânără în Savignano. A fost prins datorită sistemului GPS al maşinii şi a unei camere video. 

În spatele gratiilor, omul a mărturisit că este protagonistul altor crime oribile, însă a negat că el a ucis-o pe românca de 31 de ani.

Anchetatorii l-au identificat pe acesta ca fiind autorul asasinatului, după o investigaţie complexă.

Potrivit procurorilor, românca a fost ucisă în noaptea de 29 spre 30 august, după ce au întreţinut relaţii sexuale în aer liber. 

Trupul fetei a fost ars, carabinierii găsind la faţa locului un schelet așezat între mai multe anvelope de cauciuc. Tânăra a fost incendiată, ulterior cadavrul fiind dezmembrat de animalele sălbatice.

În momentul descoperirii cadavrului, lipseau elemente esenţiale care să ducă la găsirea criminalului. 

Cât despre femeie, a fost identificată după ce anchetatorii au găsit lângă trupul fetei un cui ce-i fusese implantat, în urmă cu câţiva ani. 

Însă detaliul crucial care a dus la găsirea făptaşului au fost câteva fragmente dintr-un carneţel ce aparţinea fiicei criminalului.

Părţi din acest carneţel au fost descoperite atât sub cadavru, cât şi într-un tufiş din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă, arsă de vie şi ucisă de un criminal în serie în Italia. Detaliul care a dus la prinderea asasinului