Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oraşul care ar putea interzice nunţile organizate până în zori. Petrecerea trebuie să se încheie la 1

Nunţi mai scurte. Asta prevede o propunere a Consiliului Local din Târgu Jiu, după mai multe discuţii, inclusiv cu reprezentanţii restaurantelor. Practic, nuntaşii trebuie să părăsească mai devreme ringul de dans, deoarece nunta trebuie să se termine până la ora 1 noaptea. O soluţie ar fi ca petrecerea să înceapă mai devreme.

de Diana Speretoiu

la 09.10.2024 , 14:29

De anul viitor, când va începe sezonul nunților, municipalitatea își dorește ca nunțile să se încheie la ora 1 și să nu se mai întindă până în zori. O soluție este ca nunțile să înceapă mai devreme, în jurul orei 17. Primarul municipiului Tragu Jiu spune că s-a consultat cu mai mulți agenți economici din municipiu care au săli de evenimente, dar și cu miri și că nimeni nu are nimic de obiectat. Un avantaj este că va dispărea disconfortul oamenilor care locuiesc în apropierea sălilor de nunti. Momentan, acest proiect este la stadiul de propunere. Că să treacă trebuie să fie votat de majoritatea aleșilor locali.

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Oraşul care ar putea interzice nunţile organizate până în zori. Petrecerea trebuie să se încheie la 1