Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Orașul din România în care o stradă a fost asfaltată doar pe un sens, acum doi ani: "Noi băgăm banii în maşină"

Campania electorală s-a încheiat, însă problemele continuă. În Galaţi, o stradă a fost asfaltată doar pe jumătate. Pe partea stângă totul arată ca în palmă, pe partea dreaptă, în schimb, numai gropi şi pietre. Mai mult, nopţile trecute autorităţile au trasat noi marcaje pe bucata de drum finalizată.  Localnicii din partea lăsată de izbeliște, plăteasc aceleași taxe și impozite şi sunt revoltaţi. Despre situația cel puțin ciudată, reprezentanții primăriei au spus că urmeză să se rezolve, iar drumul este pe lista pentru asfaltare. 

de Adrian Obreja

la 25.06.2024 , 17:47

Strada "Elena Doamna", din Galați. Acelaşi drum, două lumi diferite. Locuitorii fac haz de necaz și spun că "Elena" a fost lăsată de izbeliște. doar "Doamna" a fost modernizată. Aceeaşi stradă, două epoci diferite. Pe o parte - 2024, stradă cu utilităţi, asflat şi trotuare refăcute de curând, de cealaltă parte - 1960, piatră cubică, gropi şi trotuare distruse.

Strada "Elena Doamna", din Galați. Acelaşi drum, două lumi diferite

Modernizarea jumătăţii de drum a avut loc în urma cu aproximativ doi ani. De atunci soarta străzii a rămas la fel. Localnicii de pe partea neasfaltată sunt în continuare dezamăgiţi. Mai mult, serile trecute, pe partea asfaltată au fost trase marcaje rutiere noi.

Vezi și

"Ăia de sus ştiu. Noi suntem mici. Noi băgăm banii în maşină", spune un localnic revoltat de situație.

Pe acelaşi subiect

Printr-un punct de vedere pentru echipa Observator, reprezentanţii primăriei Galaţi au afirmat că "Elena Doamna" face parte dintr-un lot de 16 străzi care urmează să fie asfaltate.

"Strada "Elena Doamna" este parte dintr-un lot de 16 străzi care urmează a fi asfaltate. În acest moment, se lucrează la documentația preliminară, apoi va fi scoasă la licitație execuția lucrărilor", spun reprezentanţii primăriei Galaţi.

Oamenii sunt dezamăgiţi că plătesc taxe şi impozite la fel ca vecinii mai norocoşi şi acuză că şoferii de ride sharing sau taxiurile refuză să intre pe această bucată de drum.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Orașul din România în care o stradă a fost asfaltată doar pe un sens, acum doi ani: "Noi băgăm banii în maşină"