Antena Meniu Search
x

Orban a cerut presei să nu mai sune la spitalul din Belgia, ca să afle cum se simte medicul român

Premierul Ludovic Orban a cerut jurnaliştilor români să nu mai insiste la spitalul din Belgia unde este internat medicul erou Ioan Cătălin Denciu, grav rănit în urma tragediei de la ATI Neamţ. Al a precizat că atunci când autorităţile române vor avea informaţii, le vor comunicat presei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.11.2020, 17:45

- Observatornews.ro
  • Medicul român se află în grija cadrelor medicale belgiene
  • Orban a cerut presei să nu mai sune la spital

Ludovic Orban: "Pot să vă spun despre medicul erou de la Piatra Neamţ că a ajuns la spitalul militar Regina Astrid din Belgia. A fost preluat, s-a evaluat starea de sănătate şi este în tratament. Am o rugăminte către mass-media: nu mai sunaţi direct la spital, la secţia respectivă, la centrul pentru azi, pentru că imediat prietenii belgieni ne-au semnalat că există un bombardament al jurnalistilor din România. Suntem la curent cu starea de sănătate a medicului erou. Când avem informaţii relevante le vom pune la dispoziţie"

Premierul a adăugat că a avut o întrevedere cu miniştrii Vela şi Tătaru, cu şeful DSU Raed Arafat şi alţi factori responsabili implicaţi în situaţie, în urma tragediei de la Neamţ.

El a precizat că a solicitat susţinerea cu toată puterea a anchetei efectuate de Parchetul General pentru stabilirea responsabililor de tragedia care s-a petrecut la Piatra Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Orban a cerut presei să nu mai sune la spitalul din Belgia, ca să afle cum se simte medicul român