Antena Meniu Search
x

Video Oroare în Bihor. O fetiţă de 10 ani şi fraţii ei, molestaţi timp de câteva luni de bărbatul plătit să-i îngrijească

Caz cutremurător într-o localitate din Bihor. O fată de 10 ani şi fraţii ei vitregi de 12 şi 14 ani au trecut prin clipe greu de imaginat. Au fost molestaţi luni la rând de un bărbat, care trebuia să aibă grijă de ei. Mai mult, individul ar fi filmat ororile şi le-a postat pe Internet. Acum copiii se află în grija celor de la Protecţia Copilului, în timp ce judecătorii au decis ca suspectul de pedofilie şi viol să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Atenţie urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Georgiana Botez

la 27.05.2021, 13:45

Oroare în Bihor. O fetiţă de 10 ani şi fraţii ei, molestaţi timp de câteva luni de bărbatul plătit să-i îngrijească

Calvarul copiilor ar fi durat mai mult de jumătate de an, timp în care au fost abuzaţi în repetate rânduri. Tatăl, care îi creşte singur, muncea zilnic într-o localitate învecinată. Îi lăsa pe cei trei fraţi în grija individului fără să ştie ce orori se întâmplau în lipsa lui.  

Totul a ieşit la iveală în urmă cu trei zile, cand fata în vârstă de 10 ani i-a povestit surorii mai mari prin ce trecea. 

Florin Cazan, primar Țețchea: Fetiţa a fost lăsată în grija unui cetăţean din localitatea Aştileu de tată, tatăl fiind plecat într-o altă localitate, îngrijitor de animale. Parctic toţi trei au fost lăsati în grija agresorului.

Bărbatul de 32 de ani ar fi filmat abuzurile la care-i supunea pe copii şi ar fi postat imaginile pe Internet. Vecinii au aflat şocaţi ce se întâmpla la câţiva metri de ei.

Pe acelaşi subiect

Vecină: Vai şi amar de ei cum au trăit. Vai şi amar. Eu acum am auzit ce a făcut ăla cu fata şi băiatul ăla, a abuzat de ei. 

Presupusul agresor este căsătorit și are o fetiță de 8 ani

Medicii au confirmat că cei trei copii au fost violaţi. Chiar şi aşa însă după ce iniţial a fost reţinut, acum bărbatul este cercetat în libertate, sub control judiciar. Apropiaţii lui spun că aparent ducea o viaţă normală. Este căsătorit și are o fetiță de 8 ani, iar o perioadă lungă de timp a fost plecat în Germania. 

Fosta învățătoare a agresorului: A rămas aşa şocată, că nici nu ştiu ce să spun. Mi se pare un om la locul lui. Chiar mi se pare josnic dacă a făcut lucrul ăsta, dar nu-mi vine să cred. 

Dascălii fetiţei de zece ani spun că în ultima vreme lipsea de la şcoală, deşi este o elevă foarte bună. 

Crina Puie, director școală gimnazială Hotar: Dacă ar fi venit al şcolă ar fi fost chiar prima din clasă. Este o fetiţă retrasă, o fetiţă  timidă şi prea puţin comunicativă. 

Cei trei fraţi abuzaţi sunt acum în grija statului. 

Stefan Goția - purtător de cuvânt DGASPC Bihor: Beneficiază de toate serviciile de care au nevoie, inclusiv de consiliere psihologică. 

Judecătorii au decis să-i decadă din drepturi pe tatăl copiilor, dar și pe mama fetiței, care este plecată la muncă în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Oroare în Bihor. O fetiţă de 10 ani şi fraţii ei, molestaţi timp de câteva luni de bărbatul plătit să-i îngrijească