Antena Meniu Search
x

Foto O fată de 15 ani și-a pozat agresorul, după ce a amenințat-o cu un cuțit și a târât-o pe un câmp, în Anglia, iar asta i-a salvat viața

O adolescentă de 15 ani l-a pozat pe bărbatul care a vrut să o agreseze sexual, pe un câmp din Leeds, Anglia, imediat ce a scăpat din mâinile lui, iar acum acum bărbatul a fost condamnat la aproape 14 ani de închisoare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.05.2021, 09:44

Fata curajoasă de 15 ani s-a luptat cu Nathan Rawson, în vârstă de 25 de ani, după ce a forțat-o să intre în tufișuri, sub amenințarea unui cuțit, în timp ce traversa câmpurile din Leeds, West Yorkshire.

Adolescenta s-a rănit grav la mână în lama cuțitului pe care a reușit să-l ia de la agresor

Adolescenta a suferit o tăietură gravă la mână, când încerca să se ferească de lama cuțitului, dar a avut prezența sufletească să-și folosească telefonul mobil pentru a face fotografii atacatorului ei, ceea ce a dus la aducerea lui în fața justiției.

Tânăra a spus în instanță că s-a temut că Rawson era pe punctul de a o „ucide”, prin urmare a luptat cum a putut pentru viața ei.

Pe acelaşi subiect

Rawson a fost închis pentru mai mult de 13 ani după ce a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni anterioare, inclusiv răpirea, rănirea ilegală și două acuzații de efracție. 

Incidentul s-a petrecut 15 februarie 2019, în timp ce fata traversa câmpurile din apropiere de Torre Close, Burmantofts, scrie Daily Mail.

Fata asculta muzică la căști când a fost abordată de agresor

Victima asculta muzică la căști când bărbatul s-a apropiat de ea și a prins-o de talie. Apoi i-a arătat fetei un cuțit și i-a ordonat să meargă cu el.

Rawson a forțat-o să intre în tufișuri cu el, apoi a împins-o de umeri în jos.

Temându-se că va fi ucisă, fata a apucat cuțitul când a văzut mânerul lamei ieșind din hainele lui.

A fost o luptă și adolescenta și-a tăiat mâna, dar a reușit să o ia de la el și a fugit.

Ea și-a scos telefonul mobil pentru a apela poliția în timp ce fugea, dar Rawson a urmărit-o cerându-i să-i returneze cuțitul.

Pozele cu agresorul i-au adus o condamnare la închisoare de aproape 14 ani

Dar adolescenta și-a folosit telefonul pentru a-i face câteva fotografii lui Rawson, care a fost identificat ulterior după ce ofițerii anchetatori au folosit aceleași imagini.

„Stătea acolo și mi-a cerut să-i dau cuțitul înapoi și am spus „ nu”. Mi-am dat seama că am telefonul în mâna dreaptă și am reușit rapid să-i fac o poză. Mi-a spus să nu-i fac o poză și a început să fugă”, a spus ea în instanță.

Rawson a fugit, iar victima a fugit pe o stradă unde a chemat o ambulanță și a cerut ajutor locuitorilor.

Nathan Rawson a fost condamnat la 13 ani și opt luni de închisoare după ce i s-a spus că reprezintă un pericol public.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul avea un întreg istoric de infracțiuni, inclusiv spargeri în locuințe în timp ce proprietarii se aflau acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » O fată de 15 ani și-a pozat agresorul, după ce a amenințat-o cu un cuțit și a târât-o pe un câmp, în Anglia, iar asta i-a salvat viața