Antena Meniu Search
x

Tânără de 22 de ani, violată de doi bărbaţi într-o ambulanţă, după ce a fost ademenită de un paramedic, în India

O tânără de 22 de ani a fost răpită şi violată de doi bărbaţi, după ce unul din ei, paramedic, a ademenit-o într-o ambulanţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.05.2021, 22:20

În imagine: Tânără împinsă la perete, sugerând agresiune
Tânără de 22 de ani, violată de doi bărbaţi după ce a fost ademenită de un paramedic într-o ambulanţă - Shutterstock

Tânăra de 22 de ani a fost răpită şi violată de doi bărbaţi, după ce unul dintre ei, paramedic, a ademenit-o într-o ambulanţă, promiţându-i că îi va oferi ajutor şi mâncare, potrivit anchetatorilor.

Presupusul atac a avut loc luni, în localitatea Jaipur, India. Femeia căsătorită i-a auzit pe cei doi strigând-o şi cerându-i să se apropie de autospecială, dar nu s-a gândit nicio secundă că i s-ar putea întâmpla ceva rău.

După ce paramedicul şi prietenul său i-au oferit mâncare, au dus-o într-o locaţie îndepărtată unde au violat-o, a spus ofițerul Surendra Pancholi.

Tânăra a fost ulterior eliberată, fugind direct la poliţie pentru a înregistra o plângere. Poliţiştii au transportat-o la spital unde i s-a efectuat un control medical amănunţit, potrivit Daily Mail.

Un viol la fiecare 15 minute

India este unul dintre cele mai periculoase locuri din lume pentru femei, un viol având loc în medie la fiecare 15 minute aşa cum se arată în baza datelor federale.

Anul trecut, o fetiţă de şase ani a murit în spital la 10 zile după ce a fost atacată şi violată, tragedia provocând proteste masive în India. Părinţii au depus trupul neînsufleţit al fetiţei în mijlocul protestatarilor pentru a atrage atenţia asupra nenorocirilor la care sunt supuse fetele şi femeile, indiferent de vârstă, din India.

Fata ar fi fost agresată sexual de vărul ei în timp ce se afla acasă în nordul statului Uttar Pradesh din India. A fost tratată la un spital din Delhi, dar a cedat rănilor pe 6 octombrie.

Moartea ei a generat demonstrații pe scară largă cu privire la moartea unei alte tinere de 19 ani în urma unui presupus viol în grup, în septembrie. În decembrie 2012, o altă tânără de 23 de ani a fost violată în grup, cazul stârnind indignare la nivel național și a condus la o nouă lege anti-viol mult mai dură.

În medie, aproape 90 de violuri au fost raportate în India în fiecare zi anul trecut, potrivit datelor Biroului Național de Înregistrări a Criminalității, dar se crede că în realitate numărul ar fi mult mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânără de 22 de ani, violată de doi bărbaţi într-o ambulanţă, după ce a fost ademenită de un paramedic, în India