Antena Meniu Search
x

Ovidiu Lipan-Tadarica si Paula Seling au concertat in a treia zi a festivalului ''Folk You! Florian Pitis"

A treia zi a festivalului ''Folk You! Florian Pitis'' s-a incheiat cu spectacole incendiare, pe plaja din Vama Veche. Iubitorii muzicii folk au fost in al noualea cer la vederea lui Ovidiu Lipan-Tadarica pe scena, chiar daca o ploaie a incercat sa le strice starea de spirit

Vezi și

Ovidiu Lipan Tandarica si muzicienii care l-au insotit pe scena au facut un show exploziv. Publicul nu a reununtat sa-si manifeste bucuria nici macar cand a inceput sa ploua. "Un public extraordinar, care are mereu o surpriza. Pe mine m-a incantat absolut publicul care a stat in ploaie, ne-a aplaudat, care ne-a chemat la bis", a marturisit artistul.

De aprecierea fanilor s-a bucurat si Paula Seling. Versurile pline de emotie au creat o atmosfera speciala pe plaja. "Concertul asta a fost exceptional. Am cantat din toata inima, sper ca s-a simtit asta", a dezvaluit cantareata.

Si Florin Chilian a simtit acelasi public devotat muzicii folk, chiar daca statiunea nu mai arata la fel. "Nu stiu daca tine de evolutie ce se inampla aici. Lucrurile sunt in miscare, sper sa ne recuperam. E un public special, e o zona speciala, e un patron spiritual absolut superb", a adaugat Chilian

Atmosfera din sudul litoralului a fost cu totul diferita fata de cea din nord. Aceeasi ploaie a reusit sa-i sperie pe turistii stransi la Festivalul de Moda din statiune. Spectatorii si modelele s-au ascuns pe unde au putut, iar de picaturile reci nu a scapat nici primarul Radu Mazare, invitat special al evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ovidiu Lipan-Tadarica si Paula Seling au concertat in a treia zi a festivalului ''Folk You! Florian Pitis"