Antena Meniu Search
x

Video Pacient de 35 de ani, dezastru în secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui. A ajuns la spital cu halucinaţii după ce s-ar fi lovit în mod repetat cu un ciocan

Incident şocant la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Vaslui! Un pacient în vârstă de 35 de ani a făcut prăpăd într-un salon.  

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 08:49

Vezi și

Medicii spun că acesta ar fi avut halucinaţii. Iniţial, victima a fost adusă la spital după ce s-ar fi lovit în mod repetat cu un ciocan. Imediat ce a intrat în unitatea medicală, bărbatul a început să distrugă tot ce i-a picat la mână. 

Speriaţi că îi pot cădea victime, medicii au chemat imediat Poliţia. Din fericire, până la sosirea autorităţilor, salvatorii au reuşit să-l calmeze pe agresor. Acesta a fost internat ulterior pe secţia de Psihiatrie.

Ana Rinder, manager Spitalul Județean Vaslui: În timpul investigaţiilor pacientul s-a agistat mai tare şi a distrus o parte din echipamentele medicale aflate în incintă, mobilier şi foarte multă medicaţie. Nu am stabilit valoarea prejudiciului, dar o vom stabili şi ne vom îndrepta împotriva celui care a provocat acest prejudiciu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pacient de 35 de ani, dezastru în secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui. A ajuns la spital cu halucinaţii după ce s-ar fi lovit în mod repetat cu un ciocan