Antena Meniu Search
x

Pacient cu febră, panică pe Aeroportul Otopeni din cauza infecției cu coronavirus

Un bărbat care a călătorit pe ruta Tel Aviv - București, cu o cursă a companiei RyanAir, a solicitat îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău și a făcut febră.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.01.2020, 17:48

Pasager cu febră, panică pe aeroportul Otopeni
Pasager cu febră, panică pe aeroportul Otopeni de teama virusului din China - Hepta

Un bărbat care a călătorit pe ruta Tel Aviv - București, cu o cursă a companiei RyanAir, a solicitat îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău și a făcut febră.

Potrivit unor surse, bărbatul, cetățean israelian, a fost în urmă cu trei luni în China, iar panica s-a instalat imediat în rândul celorlalți pasageri, având în vedere infecția cu coronavirus care face ravagii în China.

Pasagerul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Institutul de Boli Infecțioase 'Matei Balș' din București.

Ceilalți 178 de pasageri au fost debarcați din avion, pe aeroportul Otopeni, pe flux normal.

Conform reprezentanților institutului, este posibil să fie vorba despre o alarmă falsă, însă pacientul va fi supus tuturor investigațiilor și se va stabili despre ce este vorba.

Totuși, specialiștii au explicat că este puțin probabil ca pasagerul să fie infectat cu coronavirus, având în vedere că acest virus are perioada de incubație de 14 zile, iar pasagerul israelian a fost în China în urmă cu trei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pacient cu febră, panică pe Aeroportul Otopeni din cauza infecției cu coronavirus