Antena Meniu Search
x

Pasager din avionul plin cu fum, aterizat de urgenţă la Otopeni: "Bine că suntem în viaţă" (video)

Unul dintre cei 169 de oameni care au fost la bordul avionului plin cu fum, aterizat de urgenţă la Otopeni, a povestit pe facebook experienţa prin care a trecut: "Bine că suntem în viaţă".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.01.2020, 14:52

Avion plin cu fum, la Otopeni
Pasager din avionul plin cu fum, aterizat de urgenţă la Otopeni: "Bine că suntem în viaţă" (video) - Captură video

Unul dintre cei 169 de oameni care au fost la bordul avionului plin cu fum, aterizat de urgenţă la Otopeni, a povestit pe facebook experienţa prin care a trecut: "Bine că suntem în viaţă".

Zborul Ryanair FR1006 București - Londra Stansted de astăzi, operat cu Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH, s-a întors la București la scurt timp după decolare. Aeronava a era plină cu fum şi cei 169 de oameni de la boord au trăit momente de groază.

Aeronava a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de aproape 4 ore, la ora 10:56, şi s-a întors la Bucureşti după aproximativ o oră şi jumătate. Cosmin Mălureanu a povestit totul pe Facebook: "Ne-am intors in Bucuresti. Dupa ce a luat foc dracu stie ce. Si am trecut prin momente de panica cu avionul PLIN de fum de la ce o fi ars. Great...."

Bprbatul a ataşat şi două scurte filmări din interiorul aeronavei, din momentele de panică, fumul gros inundând efectiv avionul. "A fost traumatizant!", a scris el, iar la comentarii, una dintre persoanele care îl însoţeau în călătoria spre Londra, o femeie, a postat: "Bine că suntem în viaţă!"

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din informaţiile obţinute până acum, un motor auxiliar a fost stropit la degivrare cu soluţie şi a generat fumul care a inundat aeronava. Oamenii au intrat în panică şi imaginile din interior sunt cu adevărat teribile, pasagerii trind clipe de groază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Pasager din avionul plin cu fum, aterizat de urgenţă la Otopeni: "Bine că suntem în viaţă" (video)