Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pacient plimbat 12 ore între spitalele din Gorj s-a aruncat de la etaj, după ce ar fi fost încuiat de un medic într-un salon

Un bărbat de 60 de ani, cu afecţiuni psihice, s-a aruncat de la etajul spitalului din Rovinari, după ce a fost plimbat 12 ore între spitalele din Gorj.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 11:36

Un pacient plimbat 12 ore între spitalele din Gorj, s-a aruncat de la etaj după ce ar fi fost încuiat de un medic într-un salon

Un bărbat de 60 de ani, cu afecţiuni psihice, s-a aruncat de la etajul spitalului din Rovinari, după ce a fost plimbat 12 ore între spitalele din Gorj.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, atunci când pacientul în vârstă de 60 de ani s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului Rovinari.

Potrivit rudelor bărbatului, care se află acum internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, acesta a fost plimbat între două spitale, timp de 12 ore, iar medicul psihiatru a notat în foaia de observaţie că pacientul este 'liniştit' şi că nu reprezenta o urgenţă.

Articolul continuă după reclamă

După numai o oră, bărbatul s-a aruncat de la etaj, notează gorj-domino.ro.

Fiul pacientului a depus o plângere la Poliţie împotriva medicilor pe care i-a acuzat de neglijenţă, iar pe unul dintre ei l-a acuzat chiar că l-ar fi închis cu cheia într-un salon.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un pacient plimbat 12 ore între spitalele din Gorj s-a aruncat de la etaj, după ce ar fi fost încuiat de un medic într-un salon