Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Paky, cățelul din Năvodari legat de mașină, a fost salvat. Imagini înduioșătoare cu animalul care își caută un stăpân iubitor

Paky a fost salvat de polițiștii constănțeni, după ce un bărbat l-a legat de mașină şi l-a tras după el pe străzile din Năvodari. Imaginile au ajuns şi la autorităţi, care au luat şi primele măsuri. Bărbatul a fost identificat iar pe numele lui a fost deschis un doar penal.

de Diana Udrescu

la 26.09.2024 , 16:08

Imaginile șocante cu Paky au stârnit revoltă în rândul internauților. Un individul în vârstă de de 57 de ani a legat animalul în spatele autoturismului care transporta pe plafon un butoi, apoi a circulat pe drumurile publice din Năvodari, patrupedul fiind nevoit să ţină pasul.

Paky a fost salvat de polițiști

Imaginile au ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care l-au identificat pe şofer şi i-au cerut socoteală pentru gestul extrem. Agenții, care au salvat animalul, au postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Vezi și

”Paky este acum în siguranță, hrănit și îngrijit într-un adăpost din Lumina. Va rămâne acolo până-și va găsi un stăpân iubitor. Colegii noștri l-au vizitat în fiecare zi. Vă mulțumim pentru gândurile bune!”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 

Pe acelaşi subiect

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru rănirea cu intenţie a animalului, iar pe fir au intrat şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a infracţionalităţii de Mediu, mai precis compartimentul Protecţia Animalelor, care continuă cercetările. Pentru fapta sa, bărbatul poate ajunge după gratii.    

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diana Udrescu Like

Diana Udrescu face parte din echipa Observator din anul 2019 şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. Lucrează în presă din toamna anului 2017 și este permanent conectată la tot ce se întâmplă în jurul său.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Paky, cățelul din Năvodari legat de mașină, a fost salvat. Imagini înduioșătoare cu animalul care își caută un stăpân iubitor