Antena Meniu Search
x

Video Panică într-un bloc Sibiu. 70 de persoane, evacuate de pompieri în miez de noapte: doi oameni au ajuns la spital, după o explozie în subsol

Explozie noaptea trecută într-un bloc din Sibiu. 70 de persoane au fost evacuate de pompieri, dintre care două au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 09:38

Vezi și

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, care a distrus o boxă din subsolul blocului. Au ars diferite bunuri depozitate acolo şi din cauza temperaturii ridicate principala ţeavă de apă s-a spart, iar sub solul s-a inundat. Explozia s-ar fi produs din cauza unui amestec de vapori inflamabili acumulaţi în subsol.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Un bărbat de 43 de ani a suferit arsuri pe mâini și pe față, fiind transportat la UPU Sibiu. Un alt bărbat de 46 de ani a fost intoxicat cu fum și, deoarece acuza dureri în piept, a fost dus şi el la spital. O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Panică într-un bloc Sibiu. 70 de persoane, evacuate de pompieri în miez de noapte: doi oameni au ajuns la spital, după o explozie în subsol