Antena Meniu Search
x
LIVE

Panică la un cămin din Timişoara: A vrut să-şi prăjească un ou, dar a dat foc la uşă. 55 de studenţi s-au autoevacuat

A fost alertă, aseară, într-un cămin de studenţi la medicină din Timişoara. Uşa unei camere a luat foc de la un reşou amplasat lângă ea, spun martorii, pe care un student a vrut să-şi prăjească un ou.

De Redactia Observator la 02.02.2023, 07:41

Imediat, tot etajul trei s-a umplut de fum. 15 pompieri au fost trimişi imediat la locul intervenţiei. Au reuşit în scurt timp să evacueze fumul din clădire. 55 de studenţi s-au autoevacuat, unul dintre ei primind îngrijiri medicale la fața locului, după ce a inhalat fum. A refuzat apoi transportul la spital. 

Filmul incendiului de la căminul din Timişoara

Miercuri seară, la ora 22.46, la numărul de urgenţe 112 a fost semnalată prezenţa fumului într-un cămin studenţesc de pe strada Regiment 13 Călăraşi din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului, unde se află un cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie.

''A fost alertat Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi trimişi la locul intervenţiei 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că etajul 3 al căminului studenţesc era inundat cu fum'', a transmis ISU Timiş.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din clădire şi verificarea spaţiilor în vederea evacuării persoanelor şi urmează să se stabilească de la ce a pornit fumul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Panică la un cămin din Timişoara: A vrut să-şi prăjească un ou, dar a dat foc la uşă. 55 de studenţi s-au autoevacuat