Antena Meniu Search
x

Video Panică la un liceu din Alba, după ce o bombă a fost găsită în clădire. Peste 130 de elevi și profesori au fost evacuați

S-a dat alarma într-un liceu din Alba din cauza pericolului de explozie. Peste 130 de oameni, elevi şi profesori, au fost evacuaţi, după ce un proiectil neexplodat a fost găsit într-o clădire a instituţiei. Descoperirea a fost făcută de mai mulţi muncitori care făceau lucrări de reabilitare. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.03.2024, 13:43

Vezi și

În clădirea Liceului Tehnologic din Jidvei, de unde au fost evacuați peste 130 de elevi, a fost găsită o bombă de aruncător de calibru 50, dar care nu este în pericol să explodeze.

Potrivit ISU Alba, echipa pirotehnică a ajuns la fața locului, la clădirea Liceului Tehnologic din Jidvei, unde a fost găsit de către muncitori un proiectil. Aici a fost identificată o bombă de aruncător de calibru 50 mm care nu prezintă focos, neexistând pericolul ca aceasta să explodeze.

Echipa pirotehnică a preluat bomba respectivă pentru distrugerea ei ulterioară. 131 de elevi, 21 de cadre didactice, personalul auxiliar și muncitorii care lucrau în zonă au fost evacuați, joi, după ce a fost găsit un proiectil într-o clădire a Liceului Tehnologic din Jidvei, județul Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Panică la un liceu din Alba, după ce o bombă a fost găsită în clădire. Peste 130 de elevi și profesori au fost evacuați