Antena Meniu Search
x

Paramedic din Baia Mare, erou pentru victimele unui accident din Cluj: 'Suntem mândri de tine'

Un paramedic din Baia Mare, aflat în timpul liber, a deveni erou pentru victimele unui accident violent produs în Coplean, Cluj.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.01.2020, 11:53

Un paramedic din Baia Mare, aflat în timpul liber, a deveni erou pentru victimele unui accident violent produs în Coplean, Cluj.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, pe DN 1C, în zona localităţii Coplean din Cluj, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, una dintre acestea a ajuns pe câmp.

Din fericire pentru oamenii răniţi în accident, la câteva secunde după impactul teribil, în zonă a apărut plt. maj. Ionuţ Ahriţculesei, paramedic-pompier în Baia Mare,

"Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că pe marginea drumului se aflau două autoturisme avariate într-un accident produs cu puțin timp în urmă.

Pe acelaşi subiect
Accident grav în Coplean, Cluj

Fără să stea pe gânduri, Ionuț a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime. Colegul nostru a anunțat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei victime aflate în autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanți la trafic, până la sosirea salvatorilor de la ISU Cluj", se arată într-o postare pe Facebook a ISU Maramureş.

Plt.maj. Ionuț Ahrițculesei este paramedic-pompier și scafandru-salvator în cadrul Detașamentului de Pompieri "Cpt. Marchiș Adrian" Baia Mare.

Victimele accidentului din Coplean, salvate de pompieri şi medici

"Ionuț este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de 14 ani, dar în primul rând un om un suflet mare. Ionuț, suntem mândri de tine!", au mai scris reprezentanţii ISU Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Paramedic din Baia Mare, erou pentru victimele unui accident din Cluj: 'Suntem mândri de tine'