Antena Meniu Search
x

Video Parcare amenajată printre morminte, la Spitalul de Urgență din Petroșani. Primarul vrea să pună copăcei ornamentali în jurul cavourilor

103 locuri de parcare şi... şapte morminte. Este ceea ce vom găsi, în curând, în curtea Spitalului de Urgenţă din Petroşani. Locurile de veci au fost amenajate aici cu 15 ani în urmă, de administratorul cimitirului aflat chiar lângă spital. Ilegal, spune primăria, care vrea să vadă mai întâi parcarea gata şi abia apoi să vadă dacă cele şapte morminte pot fi strămutate. 

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 09:40

Vezi și

Cu grijă să nu atingă crucile, excavatoarele îşi fac de lucru în jurul celor şapte morminte. Locurile de veci vor fi înconjurate, cât de curând, de locuri de parcare. 

Tiberiu Iacob-Ritzi, primar Petroșani: Parcarea este mai mult decât necesară în zona respectivă şi strămutarea acestor morminte lua foarte mult. Suntem într-o zonă foarte aglomerată, la spital şi, efectiv, nu mai avem unde să parcăm în zona Spitalului de Urgenţă. 

Parcarea care este amenajată acum în jurul spitalului din Petroşani se învecinează cu cimitirul

Acum 15 ani, preotul care îl administra a decis să mai adauge o parcelă. Aşa au ajuns cele şapte morminte pe terenul deţinut de primărie. Reprezentantul firmei care realizează parcarea nu pare foarte deranjat că tulbură odihna celor îngropaţi aici. Peticul de cimitir neautorizat va fi ascuns, totuşi, parţial privirilor.

Tiberiu Iacob-Ritzi, primar Petroșani: Va fi îngrădit, vor fi plantaţi nişte arbuşti ornamentali.

Primarul spune că va încerca în viitor să ia legătura cu rudele decedaţilor pentru a obţine acordul relocării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Parcare amenajată printre morminte, la Spitalul de Urgență din Petroșani. Primarul vrea să pună copăcei ornamentali în jurul cavourilor