Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Parcarea unei şcoli din Caransebeş, transformată în ring de box. O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două tinere în pauza dintre ore

O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două tinere într-o parcare din Caransebes. Conflictul între cele trei a pornit de la o discuţie în contradictoriu, iarimaginile din timpul bătăii au fost postate pe internet.

De Ovidiu Cojocaru la 22.01.2022, 15:02
Vezi și

Potrivit detaliilor trimise de reporterul Observator, Iulia Pop, incidentul a avut loc joi dimineaţa, iar poliţiştii s-au autotsesizat după ce imaginile au fost postate pe o reţea de socializare. În pauza dintre ore, discuţiile dintre cele trei au degenerat, iar adolescenta de 15 ani a fost lovită peste faţă în repetate rânduri.

"Ieri, 20 ianuarie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma vizualizării unor imagini video apărute pe o rețea de socializare, în care o minoră este agresată fizic de alte două, în municipiul Caransebeș. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că ieri, în jurul orei 10.00, în pauza dintre orele de curs, cele 3 minore de 15 și 16 ani, eleve ale unui liceu din Caransebeș, s-au deplasat împreună în afara unității de învățământ. În parcarea de pe strada Ștefan Herce, pe fondul unor discuții în contradictoriu, una dintre tinere, de 15 ani, a fost agresată fizic de celelalte două, fiind lovită cu palmele peste față. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. De asemenea, au fost informate conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști", au transmis poli'i;tii din Caransebeş.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Parcarea unei şcoli din Caransebeş, transformată în ring de box. O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două tinere în pauza dintre ore