Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Părerea unei englezoaice care vizitează pentru prima dată România: "Toată lumea mi-a spus: N-ai ce să vezi acolo"

O tânără englezoaică venită pentru prima dată în România și-a împărtășit întreaga experiență printr-un filmuleț pe TikTok, după ce "toată lumea" a sfătuit-o să nu vină în țara noastră, pentru că nu are ce vedea aici. 

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 16:44

Părerea unei englezoaice care vizitează pentru prima dată România
Părerea unei englezoaice care vizitează pentru prima dată România - TikTok / simplyyykatie

Katie a postat pe TikTok un scurt filmuleț în care le arată urmăritorilor ei drumul către România și locurile pe care le-a vizitat de-a lungul călătoriei sale la noi în țară. 

"Cel mai magic loc. O excursie în Transilvania. România ar trebui să fie pe lista ta de călătorii. Ce loc frumos", este mesajul atașat de tânără la postarea făcută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Părerea unei englezoaice care vizitează România pentru prima dată

Totuși, tânăra spune că nu a fost încurajată să ne viziteze țara. Mulți oameni i-au spus că nu are ce vedea în România și că nu ar trebui să bată atâta drum.

"Toată lumea mi-a spus: "N-ar trebui să vizitezi România. N-ai ce să vezi acolo, e o țară bună doar pentru petreceri". S-a dovedit a fi cel mai magic loc", spune fata în clipul ei.

Românii nu au ezitat să comenteze la postarea tinerei și au încurajat-o să viziteze și alte locuri din țara noastră precum Sibiu sau Cluj-Napoca. De asemenea, au ținut să-i ureze un "bun venit", să-i mulțumească pentru vizită și pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre țara noastră. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Părerea unei englezoaice care vizitează pentru prima dată România: "Toată lumea mi-a spus: N-ai ce să vezi acolo"